Berg en Dals Oude Pomphuisje

Bed and Breakfast in monument aan de bosrand van Nijmegen met zijn heuvels, slenken en vergezichten

We hebben hier heerlijk genoten.

Wat 'n prachtig knus pomphuisje is dit en op zo´n mooie locatie. Erg gastvrij en een perfect ontbijt. Er ontbrak niets aan! We hebben hier heerlijk gewandeld met ons hondje Aimy. We hopen zeker nog eens terug te komen in deze B en B. Groetjes en tot ziens. 

Na 4 heerlijke nachten met pijn in ons hart vertrokken.

We zijn tot rust gekomen en hebben mijn herinneringen aan 14 jaar Nijmegen letterlijk op kunnen halen. Dank je Liesbeth (en Frank) voor het geweldig leuke en van alles voorziene huisje. Heerlijk ontbijt en wat een gastvrijheid om dit te nuttigen op ons gewenste tijdstip. De mond op mond reclame is al gestart. Tot weerzien. 

Review

Wij hebben hier een overnachting geboekt ivm "spirituele doe en ervaar beurs" te Berg en Dal. Erg onder de indruk wat jullie van dit pomphuisje hebben gemaakt, zeker met de industriële details. Dank je wel voor jullie gastvrijheid, voor het heerlijke ontbijt. Wij gaan zeker, wanneer in de gelegenheid, weer gebruik maken van jullie gastvrijheid. (en bekijken van de omgeving!) Wij willen jullie veel succes wensen en hopelijk mogen in lengte van jaren mensen nog kennismaken met dit industriële erfgoed!

Wat een heerlijke B en B!

Prachtige locatie en zeer goed verzorgd. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Echt een aanrader!

Erg leuke locatie.

De omgeving is zeker de moeite waard, zeker in de herfst. Komen graag een keer terug. 

Review

Dank voor het aangenaam verpozen!

Review

Bedankt. We hebben heerlijk geslapen en genoten van de prachtige omgeving op de fiets en wandelend. De N70 een prachtige wandelroute. Succes met uw B en B. 

Wat een prachtige locatie.

Wat fantastisch opgeknapt. Wat een efficiënt gebruik van de ruimte. Wat een genot, aan geluiden uit de natuur. Wat een lekker ontbijt. Bedankt, we hebben genoten. 

Heerlijke overnachting in jullie pomphuisje!

Genoten op deze toplocatie. Super verzorging en gastvrijheid. 

Wat een charmante en complete locatie!

Niet teveel woorden gebruiken, we gaan er gewoon veel over praten op feesten en partijen. 

Review

Wat een creatief en historisch verantwoord, smaakvol gewoeker met de ruimte. Liggend in bed, met alles wat je kan wensen om en boven je. Voel je het genoegen van de eerste holbewoners. Door omstandigheden konden we geen kennis maken met de gastvrouw. Maar we komen zeker terug omwille van deze ambiance en de omgeving schijnt ook mooi te zijn. 

Een geweldig leuke b&b

Een geweldig leuke b&b, voor ons weekendje Berg en Dal. Zo klein en toch een ware ontdekkingstocht in een huisje waar met oog voor detail en liefde aan gewerkt is. Bedankt voor een lieve en welkome ontvangst en verzorging. P.s. We komen zeker terug. 

Review

We hebben enorm genoten van deze prettige B&B op een unieke locatie. Veel gefietst en Nijmeegse cultuur gesnoven (de Kaaij festival, het hilarische Franse circus Pardi!) de eeuwenoude tamme kastanje... Dank voor de goede zorgen en veel succes!

Review

Na fietstocht vanuit Deventer heerlijk ontspannen op terrasje van dit superleuke huisje. In alle rust genieten we van jullie gastvrijheid. Dank en veel succes met deze prima B en B. 

Superleuk hier, dank voor de hartelijke ontvangst en gastvrijheid. 

A most unusual house.

Beautifully renovated. Comfortable beds and all the necessary facilities. Thank you for a very good stay. 

Review

Wij sluiten ons geheel aan bij hetgeen de vorige schrijvers als positief hebben beoordeeld. Uitstekend Bed & Prima Breakfast. De term "klein maar fijn" is hier beslist van toepassing, een efficiënt ingericht huisje met alles erop en eraan. Goede verzorging en vriendelijkheid van gastheer en -vrouw waren nog twee opvallende details. Prima plek voor het geval je leuke fietstochtjes wilt maken.

Review

Wij hebben samen een heerlijk verblijf gehad in dit oude Pomphuisje. Alles is aanwezig en de verzorging is prima in orde. Het ontbijt is ruim zodat er nog een broodje overbleef voor onze fiets- en wandeltochten tijdens de Geocache hobby in de omgeving! Ietwat minder weer maar toch diverse malen lekker buiten in de zon kunnen zitten. Liesbeth, erg bedankt voor de goede verzorging: een aanrader.

Review

Na een mooie fietstocht vanuit Someren naar Berg en Dal kwamen we uit bij deze unieke B&B waar we van onze vrienden een overnachting kregen als huwelijkscadeau. De B&B ligt op een prahtige locatie in een mooie omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Wij hebben genoten van de gastvrijheid en omgeving!

Erg leuk huisje.

Van alle gemakken voorzien. Fijne plek om van daar uit te gaan fietsen en wandelen. En de Nijmeegse vierdaagse, daar hebben we ook van genoten!

Een super lief en compact huisje.

Van alle gemakken voorzien. Een goed uitgebreid ontbijt. Voor ons een super accomodatie in de buurt van de behendigheid wedstrijd in Bemmel. Bedankt voor jullie gastvrijheid! (honden Levi en Chef).

Review

Goede overnachting gehad. Mooie omgeving. Een aanrader. Bedankt voor de gastvrijheid.

Review

We hebben een top weekend gehad! Mooie locatie en een prachtige omgeving. Bedankt voor de gastvrijheid en de goede verzorging. Veel succes met deze prachtige B&B.