Berg en Dals Oude Pomphuisje

Bed and Breakfast in monument aan de bosrand van Nijmegen met zijn heuvels, slenken en vergezichten

Het Pomphuisje is CORONAPROOF

Ons zelfstandig voormalig waterpomp huisje in Berg en Dal hebben we een paar jaar geleden kunnen kopen van het drinkwaterbedrijf. In maart 2014 besloten we er een Bed and Breakfast van te maken. Na een intensieve verbouwing was het in december 2014 klaar en kunnen gasten er nu heerlijk van een warme sfeer genieten. Onze Bed and Breakfast Berg en Dals oude Pomphuisje is rookvrij.

Het huisje beschikt over desinfecterende handgel en 70% alcoholspray.

I.v.m. CORONA wordt er geen ontbijt geserveerd.

Kitchenette en badkamer

Bij binnenkomst via eigen ingang is er de kitchenette met keukenlinnen, koelkast, ingerichte lades en kastjes. Zo zijn er een 2 pits inductie kookplaat, een waterkoker, senseo koffiemachine, een oventje (lekkere warme broodjes!) en een broodrooster aanwezig.

Ook de badkamer met toilet en wastafel bevindt zich op de begane grond. Handdoeken aanwezig. 


Woon/eet/slaapgedeelte

Trapje af komt u in het woon/eet/slaapgedeelte met tv (gratis wifi), een hang- en legkast. Er zijn een eettafel, een tweezits bank en 2 eenpersoons opgemaakte bedden aanwezig. Er is ook een tafel met informatie over de omgeving. Hier kunt u fiets- en/of wandelroutes meenemen. Er liggen boeken over de geschiedenis van Nijmegen e.o. Folders wat er zoal te doen is en voor de liefhebber liggen er boekjes klaar over de natuur.

Eigen tuin

Rondom de Bed and Breakfast heeft u uw eigen terrein/tuin met een zitje om heerlijk te kunnen genieten van uw ontbijt (bij mooi weer) of uit te rusten van een mooie fietstocht.

Parkeren

Indien gewenst kunnen fietsen worden geplaatst in onze fietsenstalling.

Wij hebben evt. 2 dames fietsen te leen (borg).

Uw auto kan gratis geparkeerd worden in de Pr. Margrietlaan of op ons priveterrein.