Berg en Dals Oude Pomphuisje

Bed and Breakfast in monument aan de bosrand van Nijmegen met zijn heuvels, slenken en vergezichten

Welkom bij B&B Berg en Dals oude Pomphuisje

CORONAPROOF idyllisch Bed and Breakfast (studio) aan de bosrand van Nijmegen, een voormalig waterpomphuisje gebouwd in 1929 op slechts 4 km van het centrum van Nijmegen in de heuvelachtige omgeving van Berg en Dal.

Huisje aan de bosrand

Dit gemeentelijk monument uit 1929, gebouwd op initiatief van de Stichting De Waterleiding Berg en Dal, de eerste Gelderse streekwaterleiding, heeft nog enkele bewaarde industriële kenmerken. De Bed and Breakfast biedt u volop rust en privacy en is geschikt voor twee personen. Het bevat alle faciliteiten en gemakken voor een aangenaam verblijf. Zo beschikt het over een ingerichte kitchenette, koelkast, vloerverwarming, tv/radio en gratis WiFi. Ook zakelijke gasten zijn van harte welkom. Onze B&B Berg en Dals oude Pomphuisje ligt in de buurt van de Radboud Universiteit Nijmegen en de Maartenskliniek

Heerlijke omgeving

Het Berg en Dals oude Pomphuisje bevindt zich in de directe nabijheid van het mooiste traject van de Nijmeegse vierdaagse. Er zijn uitgebreide wandel en fiets mogelijkheden op bekende routes, zoals de N70 route, Pieterpad en Via Romana. In en rondom Nijmegen bevinden zich meerdere musea zoals museum het Valkhof, Afrika museum of het MuZIEum. De Radboud Universiteit en de Maartenskliniek bevinden zich eveneens op korte afstand.