Gastenboek

We hebben hier heerlijk genoten.

Wat 'n prachtig knus pomphuisje is dit en op zo´n mooie locatie. Erg gastvrij en een perfect ontbijt. Er ontbrak niets aan! We hebben hier heerlijk gewandeld met ons hondje Aimy. We hopen zeker nog eens terug te komen in deze B en B. Groetjes en tot ziens. 

23-25 nov. 2020

Een paar fijne dagen gehad in een prachtige omgeving. Genoten van het heerlijke najaars zonnetje, met de laatste herfsttinten, in dit bosrijke gebied. De Ooijpolder, de Duivelsberg, beiden totaal verschillende gebieden, maar zo mooi! Fijn om dan, moe van de activiteiten en buitenlucht, zo'n fijne uitvalsbasis te hebben. Hartelijk dank voor het delen van dit prachtige plekje. Wie weet tot ziens!

Groet van Marijke

25-09-2020

Wat een heerlijk huisje. Had er graag nog wat langer gebleven. Heerlijk gewandeld en verse eitjes mmmmmm. Kom zeker terug. 

Warme groet Matanja en Bella


Na 4 heerlijke nachten met pijn in ons hart vertrokken.

We zijn tot rust gekomen en hebben mijn herinneringen aan 14 jaar Nijmegen letterlijk op kunnen halen. Dank je Liesbeth (en Frank) voor het geweldig leuke en van alles voorziene huisje. Heerlijk ontbijt en wat een gastvrijheid om dit te nuttigen op ons gewenste tijdstip. De mond op mond reclame is al gestart. Tot weerzien. 

29 febr- 1 maart 2020

Een prachtig gerenoveerd pomphuisje met alles erop en eraan. Een zeer wellcome ontvangst door Liesbeth met een goede uitleg en historie van het huisje. Wij hebben lekker geslapen en ontbeten. Lekkere eitjes van de kippen. De wandelroute N70 is echt super mooi, een aanrader. Bedankt voor de goede verzorging in jullie speciaal industriele pomphuisje.

Groetjes Kim en Bart

13-7 t/m 20-7 2019

Voor de 3e maal gebruik gemaakt van het pomphuisje! Was weer dik in orde!  Mede door de goede zorgen hebben wij de 4daagse van Nijmegen gehaald. Liesbeth, bedankt met hoofdletters!!!

Groetjes van 2 Westlanders, Leo en Thea


Gastvrij!

Wij hebben hier een overnachting geboekt ivm "spirituele doe en ervaar beurs" te Berg en Dal. Erg onder de indruk wat jullie van dit pomphuisje hebben gemaakt, zeker met de industriële details. Dank je wel voor jullie gastvrijheid, voor het heerlijke ontbijt. Wij gaan zeker, wanneer in de gelegenheid, weer gebruik maken van jullie gastvrijheid. (en bekijken van de omgeving!) Wij willen jullie veel succes wensen en hopelijk mogen in lengte van jaren mensen nog kennismaken met dit industriële erfgoed!

24 - 26 april 2019

Wat is het hier mooi. Wat een grappig huisje. Dank je wel voor het heerlijke ontbijt en het vrij kunnen beschikken over het komen en gaan en het lenen van de fietsen! Echt een heel leuk plekje!

Joop en Joke uit Ridderkerk

24 febr 2019

Heerlijk weekend gehad in het oude Pomphuisje. Uitgebreid ontbijt en alles lekker schoon. Al met al een aanrader.

Jonathan en Natasja